Anne-Miek van Uchelen

portret-Anne-Miek-280x187Ik ben Anne-Miek van Uchelen (1982). Na mijn HBO-opleiding Communicatie-management koos ik voor de goede-doelenwereld. Ik wilde mijn marketing- en communicatie kennis inzetten voor een ideaal. Daar word ik nog iedere dag blij van.

Ik rondde de post-HBO-opleiding Fondsenwerving af en werkte o.a. voor Stichting ALS Nederland en later bij het Longfonds als projectleider marketing. Sinds 2015 zet ik met BUUT mijn kennis en ervaring ook in buiten de goede-doelenwereld, bij maatschappelijke organisaties zoals culturele instellingen en omroepen.

Buut is een oud Nederlands woord voor doel en ambitie. Mijn doel is om jullie ambitie te bereiken.

Hoe ik werk? Ik zoek altijd naar verbinding, zowel intern als extern. Met als uitgangspunt het beste resultaat voor je organisatie; je missie. Ik ben doortastend, een creatieve denker, zie geen beperkingen maar oplossingen en ik schroom niet om positief kritisch te zijn.

Nieuwsgierig wat ik voor je organisatie kan betekenen? Bel 06 4808 3908 of mail naar anne-miek@buut.biz.