Anne-Miek van Uchelen

portret-Anne-Miek-280x187Ik ben Anne-Miek van Uchelen (1982). Na mijn HBO-opleiding Communicatie-management koos ik voor de goede-doelenwereld. Ik wilde mijn commerciële kennis inzetten voor een ideaal. Daar word ik nog iedere dag blij van.

In 2007 rondde ik de post-HBO-opleiding Fondsenwerving af en de laatste jaren werkte ik bij het Longfonds als projectleider marketing. Sinds 2015 zet ik met BUUT mijn kennis en ervaring ook in buiten de goede-doelenwereld, bijvoorbeeld bij organisaties voor wie fondsenwerving een nieuw terrein is.

Buut is een oud Nederlands woord voor doel en ambitie. Mijn doel is om uw ambitie te bereiken.

Hoe ik werk? Ik zoek altijd naar verbinding, zowel intern als extern. Met als uitgangspunt het beste resultaat voor uw organisatie. Ik ben een creatieve denker, zie geen beperkingen maar oplossingen, en ik schroom niet om positief kritisch te zijn.

Nieuwsgierig wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Bel 06 4808 3908 of mail naar anne-miek@buut.biz.